This plugin hasn’t been tested with the latest 3 major releases of WordPress. It may no longer be maintained or supported and may have compatibility issues when used with more recent versions of WordPress.

Dagens Horoskop

Description

Add dagens horoskop to your widgets, posts and pages. Select your sign and read your daily horoscope. The Dagens horoskop plugin will let your WordPress website visitors select their sign and read their daily horoscope in Swedish. This plugin is provided by Horoskopetidag.se.

Information about Dagens Horoskop in Swedish:

Vill du ha dagliga uppdateringar angående ditt horoskop? Då har du hittat rätt. Dagens Horoskop är ett helt nytt plugin till WordPress som går att använda på alla hemsidor och du kan ladda ner det gratis redan idag! Vi har hittills över 50 nöjda kunder som använder vårt horoskop för att sprida budskap och ge dig råd om vilka beslut som passar dig under dagen, ofta med enastående träffsäkerhet! Tveka inte, det är helt gratis att testa och vi lovar att du blir nöjd!

Runt om i vårt land så finns det många som tar sitt horoskop på fullaste allvar. Och eftersom att vi själva delar detta intresse så skapade vi detta plugin som vi ser till att uppdatera med jämna mellanrum, så att det alltid kan leverera aktuella spådomar och tips. Det går enkelt och snabbt att ladda ner detta plugin och förhoppningsvis är det någonting som ni kommer att gilla! Förslag på förbättringar tas mer än gärna emot, lämna bara en kommentar under ”review” alternativt släng ihop ett e-mail till oss som ni hittar på vår hemsida horoskopetidag.se.

Några ord från en av de nöjda kunderna, Oscar, 26: ”Jag laddade ner Dagens Horoskop helt utan förväntningar och jag har blivit helt överraskad. Det är väldigt simpelt att använda, men ändå väldigt kul! Jag själv har pluggat stjärntecken och hur man spår i stjärnorna, därför passar detta plugin mig speciellt bra. Men det passar verkligen alla och ger dagliga spådomar som jag tar med mig under dagen. Användarna på sidan har också visat sin uppskattning gentemot Dagens Horoskop genom kommentarer på min hemsida. Alla är nöjda helt enkelt!”

För er som är osäkra på vad ett horoskop är för någonting så ska vi göra vårt bästa för att förklara detta. Enligt wikipedia så är ett horoskop en astrologisk beskrivning av en människas liv och personlighet och dessa bestäms beroende på hur ditt stjärntecken står sig när du föds. Föds du till exempel i mitten av januari så kommer du att födas som Stenbock, eftersom att Stenbockens stjärnor står i fokus då.

Totalt finns det hela 12 stjärntecken, alltså lika många som våra månader. Men de följer inte månadernas exakta datum, och därför kan du behöva använda Googles hjälp för att få reda på vilket stjärntecken just du har. De har följande namn; Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Jungfru, Oxen, Vågen, Väduren, Skytten, Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna samt Skorpionen.

Ordet horoskop är grekiska och betyder ”bild av timmen”. Det var under de grekiska guldåren för mycket länge sedan som man började använda stjärnorna för att spå både människor och framtiden. Därför är det inte heller så konstigt att alla stjärntecken har var sin grekisk gud bakom sig.

Kan man mäta andra saker från stjärntecken då? Ja, vissa tror det i alla fall. Vi tycker dock att man ska ta det mesta med en nypa salt, snarare en uppmaning än att det är en regel. Till exempel så hävdar vissa människor att det finns specifika stjärntecken som inte kan vara ett par. Som att till exempel universum har bestämt att två typer av människor inte passar ihop. Vi tycker inte att ni ska avsluta ert nuvarande förhållande om ni inte passar in efter varandras stjärntecken, men vi tycker ändå att det är en rolig och stimulerande tanke att ha med sig.

Andra hävdar att vissa yrken endast ska få utföras av specifika stjärntecken, till exempel så bör de som föds som Lejon kunna vara bättre i ett yrke som brandman, eftersom att de naturligt fötts till ledare och med mod i hela kroppen. Detta är inte heller någonting som vi står bakom, dock tycker vi att man kan få jobbförslag om man söker på vilket jobb som passar just ditt stjärntecken.

Om ni vill lära er mer om horoskop och stjärntecken så får ni gärna kika in på vår hemsida som vi försöker uppdatera så ofta vi kan med nyheter. Detta projekt är någonting som dock görs på vår fria tid, därför kan det ibland ta lång tid innan ni hör tillbaka. Med det sagt så vill vi ändå påpeka att vi uppskattar all feedback som vi får angående vårt plugin, och förhoppningsvis kan det utvecklas och bara bli bättre!

Stort tack för visat intresse som gjorde att vi skapade Dagens Horoskop och ha kul med ert nya plugin!

Installation

You can be up and running within minutes.

- Upload Dagens Horoskop WordPress Plugin to your website and activate.
- Add the widget to your sidebar or any widget area or use the shortcode [dagens_horoskop] on your post or page.
- You're done.

Reviews

3 верасня, 2016
Im really in to astrology so this was great. Fun to have for my Swedish followers!
Read all 5 reviews

Contributors & Developers

“Dagens Horoskop” is open source software. The following people have contributed to this plugin.

Contributors

Translate “Dagens Horoskop” into your language.

Interested in development?

Browse the code, check out the SVN repository, or subscribe to the development log by RSS.